Доставка

Ако сте нов клиент моля, прочетете информацията по-долу! Постарали сме се да опишем условията на сайта по най-разбираем начин.

Уважаеми клиенти, с цел по-добра и точна работа поръчки се приемат само електронно. Стараем се да реагираме по най-бързия начин.


Важно! При направена от Вас поръчка, екипът ни ще се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и уточняване на детайлите и срока на доставка. Ако имате допълнителни въпроси използвайте формуляра, e-mail или ни пишете чрез Facebook

 

Такса за доставка 50%! При поръчка на стойност над 100лв. ние заплащаме 50% от таксата за доставка до избран от Вас офис на Еконт.

Доставката на стоки адресирани до врата са изцяло за сметка на клиента!

Доставката на стоки, закупени в период на промоция е за сметка на Клиента, освен ако тя не е комбинирана с други продукти на стойност над 100лв, които не са в акция.

 

ВАЖНО! Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката.

ВАЖНО! Начина на плащане е чрез наложен платеж.

 

ГАРАНЦИЯ И ЛОЯЛНОСТ! Велосипеди, километражи, светлини и аксесоари се ползват с 2 години гаранция!

Имате възможност да върнете продукт/и в срок от 7 дни, ако не сте напълно задоволени от покупката си. Продуктът трябва да бъде неизползван и в добро състояние. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Магазин BELA EXTREME си запазва правото да не възстанови цялата сума, ако има следи от употреба върху продукта или опаковката.

Внимание!  Имате право да прегледате стоката преди да я заплатите и да я откажете. Куриерските услуги и в двете посоки са за сметка на клиента. Ако се установи несъответствие между това, което клиента е поръчал и това, което сме изпратили - разходите по доставката са за наша сметка.

НАЛИЧНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ! Стараем се да поддържаме актуална наличност, но е възможно някои стоки да са временно изчерпани. Ако поръчаният от вас продукт не е наличен в момента, ще ви уведомим и по ваше желание ще се опитаме да Ви го доставим възможно най-бързо.