ВЕЛОСИПЕДИ

Снегоходки - TSL - 325 Ride

  • Кат. номер: 3624
TSL 305/325 RIDE
СНЕГОХОДКИ

Ride са здрави и надеждни снегоходки, подходящи за не толкова предизвикателен терен. Гарантират бързо, лесно и стабилно прихващане на крака, благодарение на пристягането с тресчотка и закопчаването отпред посредством новата Front Flex Memory система. Притежават 3D ДИЗАЙН, който е патент на TSL. Основата позволява на височината на ръбовете да варира, така че да се осигури по-добро сцепление при слизане по склон и отлично съпротивление при всички видове сняг.- Формата на пясъчен часовник ви позволява да ходите по естествен начин и осигурява перфектно сцепление.
- Front Flex Memory система. Гъвкава структура “запаметява” обема, благодарение на странично предварително регулиране.
- Лесно повдигане на петата – просто натиснете коконата с щеката
- Бързо и прецизно обуване и наместване благодарение на системата за запаметяване размера на обувката, а заключващата система с тресчотки осигурява надеждно и лесно затягане. 
- S.S.A.S. - Система за абсорбиране на шумове и удари - патент на TSL. Нищо не е по-дразнещо от това да вдигаш шум, докато ходиш в тишината на природата. TSL решава този проблем със своята система за абсорбиране на шум и удари.
- По-голям комфорт благодарение на странична система за регулиране, която ще се напасне към всяка ширина на обувката, за да осигури максимално прилягане към крака. Патент на TSL.
- Предни зъби за по-добро сцепление и шест сменяеми, стоманени шипа
256,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 256,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!