ВЕЛОСИПЕДИ

ТЕНИС РАКЕТА PRO STAFF 97L V13.0 TNS FR

  • Кат. номер: 4301

Ракетата се предлага без калъф от Wilson

Новата ракета за тенис за 2021 година - WILSON PRO STAFF 97L V13.0 Racket BLACK -  произведена от Уилсън съвместно с един от най-великите играчи на всички времена Роджър Федерер. Wilson Pro Staff 97L  – Безупречна прецизност и чувство благодарение на Pro Staff технологията и шарка на кордажа от 16/19. Тегло на ракетата 290 грама ненаплетена и размер на главата на ракетата 97 квадратни инча. Подходяща за средно-напреднали и напреднали играчи.

Както и при другите модели тенис ракети за 2021г. от серията Pro Staff (Wilson Pro Staff 97 Autograph /Федерер/; Wilson Pro Staff 97; Wilson Pro Staff 97 ULS , Wilson Pro Staff 97 L , така и при този модел, от Уилсън работят в тясно сътрудничество с Роджър Федерер относно дизайна и всички дребни детайли и характеристики свързани с производството на една ракета за тенис.

Отличителни черти на новия Wilson Pro Staff 97L V13.0 290 грама:

  • Brade 45 Technology - Графитените и кевларови нишки в рамката на ракетата са вплетени под 45 градусов ъгъл, за подобряване на чувството и стабилността.
  • String Mapping Technology - Повишаване на гъстотата на кордажа в удрящата зона за повече контрол, сила и усещане.
  • Маневреност
  • Braided Graphite Technology- Вплетени Кевлар и Графит - Лимитират ненужните вибрации и подобряват комфорта и контрола по топката.
  • Стабилност
  • Wilson Ergo End Cap - По-удобна капачка на ракетата отдолу, за по-голяма удбоство и ергономичност.
  • Черен
  • Наплетка на кордажа 16/19

Линията на Wilson Pro Staff - История - Разработена в Чикаго, Илинойс, САЩ, Серията Pro Staff е една от най-легендарните имена в тениса. Използвана от най-добрите играчи в историята на тениса. Серията Pro Staff е известна като едни от най-добрите ракети в света на тениса. Първата ракета Wilson Pro Staff е представена от Jack Kramer Autograph Model. Следва иконата Wilson Pro Staff 85 - представена и използвана до края на кариерата на легендата Пийт Сампрас. Серията на Wilson Pro Staff е изборът на големи шампиони като Джими Конърс, Стефан Едберг, Джим Къриър, Крис Евърт, Щефи Граф, Мери Пиърс и разбира се Роджър Федерер, така както и най-добрият български тенисист Григор Димитров.

485,00 лв. 339,50 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 339,50 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!