ВЕЛОСИПЕДИ

Раница ТАШЕВ Tracker 35

  • Производител: TASHEV
  • Кат. номер: 4838

Обновена с преден вход за бърз достъп и нови странични джобове, Трекер 35 е най-малката туристическа раница.

• Обем: 35L
• Височина: 50 сm
• Тегло:  700 g
• Материал:  Polyester Impregnated

 

Обновена с нов преден вход с цип за бърз достъп и с нови, издължени джобове, побиращи 1.5L бутилка. Новите джобове освен, че прибират силуета и намаляват габаритните размери на раницата, имат още едно добро преимущество: събират бутилка 1.5 литра.
Предният вход дава възможност за незабавен достъп до вътрешността на раницата, както и до плосък вътрешен джоб за карта, шалче или други дребни вещи, които да са отделени.
Трекер 35 е компактна раница за еднодневни / двудневни преходи. Може да я ползвате и за няколкодневни планински преходи, за пътешествия и всякакви outdoor дейности с компактна екипировка ок. 5 кг.
Освен двата големи странични джоба и челния джоб за карта, разполагате и с джоб с цип на капака за добра организация на дребните вещи, които да са под ръка по време на движение.
Допълнителен багаж, в случай, че се наложи, можете да носите на три места: прикачени на удължените фронтални ленти, на халките за багаж на дъното и на халките на капака.
Кръстният колан намалява натоварването върху раменете, което е голямо предимство при продължителни преходи, дори и с по-лек багаж.
Дишащият гръб и презрамки, в комбинация с вентилационния канал на гърба осигуряват циркулацията на въздух по време на движение.  

124,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 124,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
РАНИЦИ С ОБЕМ
30-50 L
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!