ВЕЛОСИПЕДИ

Раница ТАШЕВ Tracker 45

  • Производител: TASHEV
  • Кат. номер: 4839

Обновена с преден вход за бърз достъп и нови, издължени джобове, побиращи 1.5L бутилка

• Обем: 45L
• Височина: 60 сm
• Тегло: 1250g
• Материал:Polyester

Обновена с преден вход за бърз достъп и нови, издължени джобове, побиращи 1.5L бутилка.
Новите джобове освен, че прибират силуета и намаляват габаритните размери на раницата, имат още едно добро преимущество: събират бутилка 1.5 литра. Предният вход дава възможност за незабавен достъп до вътрешността на раницата, както и до плосък вътрешен джоб за карта, шалче или други дребни вещи, които да са отделени.
Трекер 45 е средна по обем туристическа раница с добре конструирана носеща система - подплатен кръстен колан и презрамки, вентилационен гръб и дишаща материя за всички контактни зони. Оптималният обем и функционалност я правят подходяща както за няколкодневни трекинги, така и за по-продължителни такива, за пътешествия, лов и всякакви приключения сред природата.
Лентите за ръце на презрамките служат за опора на ръцете и преместване центъра на тежестта по време на продължително ходене.
Общо петте джоба: два големи странични, два джоба на капака - обемен външен и вътрешен, както и новия преден джоб с цип, предоставят много обем с бърз достъп до всички дребни, че и по-едри вещи, които са ви необходими или искате да са ви под ръка по време на движение: очила, шапка и шалче, челник, вода и енергийни барчета, покривало и яке за дъжд или дъждобран, спрейове, мокри кърпи, туристически карти и пр. 
Варианти за закачване на бивачна екипировка отвън са халките за багаж на дъното и на капака, удължените фронтални ленти и мястото за щеки. 
Така с раница ТАШЕВ Трекер 45 можете да направите и по-продължителен трекинг с нощуване на палатка.

 

159,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 159,80 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
РАНИЦИ С ОБЕМ
30-50 L
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!