ВЕЛОСИПЕДИ

Раница ТАШЕВ Viking 35

  • Кат. номер: 4842

Уникално комфортно отваряне с капак с цип, допълнителен долен вход за бърз достъп, 6 компресионни ленти

 


Нов модел трекинг раница с оптималния 35 литров обем. Създадохме я с идеята за максимален комфорт и лесно и бързо боравене с всички осигурени полезни опции. 
Отличава се с отлично организиран лесен и бърз достъп до вътрешното пространство с два входа с цип - горен и долен. 
- Горният отваря голяма площ с формата на капак и за секунди си в раницата. Това, че се отваря бързо, съвсем не застрашава сигурността ви: раницата не може да бъде отворена от друг човек докато е на гърба Ви, например в обществен транспорт, защото ципът върви от задната страна, към тила.
- Долният ви дава бърз достъп до долната част на раницата, когато ви дотряябва нещо от там по време на движение.
Изработена е изцяло от Кордура - с много дълъг живот и истински здрава.
Гърбът е добре подплатен и изчислен с допълнителна височина, за да бъде раницата максимално комфортна и за ръстове над 180 см. 
Гръден и кръстен колан са предвидени за стабилно фиксиране на раницата на гърба по време на продължително или по-динамично ходене, както и за по-оптимално разпределяне на тежестта. Аварийна свирка на гръдния колан е допълнителна опция за сигнализиране при извънредни ситуации. 
Джобовете на раницата са максимално добре изчислени за отлична органзация на всички вещи:
- удобен голям и обемен преден джоб, в който се събират всички дребни вещи, необходими да са ви под ръка по време на движение. 
Вътре в предния джоб имате и джоб с цип за по-ценни вещи, кука за ключовете от автомобила и органайзер.
Страничните джобове са много дълбоки и обемни, изработени в горната си част от мрежа. 
На дъното на раницата е поставено отделение, подходящо за носене на покривало за дъжд - лесно и бързо достъпвате този джоб от долния вход.
На капака на раницата разполагате с джоб с цип от мрежа, който отново е много бързо достъпен и виждате съдържанието му.
Страничните компресионни ленти дават възможност за компресиране на раницата, когато багажът е малко, а и за закрепяне на допълнителна екипировка отвън когато багажът е много.
Горните от тях са с откопчаващи катарами за по-лесно и бързо боравене.
Викинг 35 предлага и трета двойка компресионни ленти в долната част на раницата, над долния вход: те имат тройна функция: подсигуряват ципа на долния вход, компресират обема, когато багажът е малко и са удобно и стабилно място за фиксиране на екипировка отвън, например, туристическите обувки, когато ги смените със сандалите от раницата. Тези предни компресионни ленти преминават в място за фиксиране на багаж на дъното - семпла и работеща комбинация от две опции в 1. 
Четири светлоотразителни халки на предния джоб са с двойна функция: освен като светлоотразителни елементи, те служат и като място за прикрепяне на допълнителен по-лек багаж, например яке, постелка, отпред, чрез допълнителен шнур.
Място за носене на щеки в дясно - това са две халки от лента горе и долу, за да се превърне в държач за щеки, мястото за щеки е нужно да се дооборудва с лента за пикел, ластик или друго за горното захващане. 
Хидратираща система / воден резервоар / можете да ползвате с този модел, предвидени са елементите за това: вътрешен джоб към гърба на раницата за кемълбека, отвор за отвеждане на тръбата и халка на презрамката - за фиксирането и.

Викинг 35 е модел, който отдавна искахме да предложим: много комфорт при разпределението на багажа, бързо отваряне с капак с цип - това е единствения ни модел с тази концепция на отваряне - тя предлага наистина светкавичен и много комфортен достъп до вътрешността на раницата и гръб, изчислен с допълнителна височина, която дава максимален комфорт и на тези от вас с по-висок ръст.
Уникално допълнение към колекцията от стойностни раници със среден обем на марката Ташев

164,70 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 164,70 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Характеристики
РАНИЦИ С ОБЕМ
30-50 L
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!