ВЕЛОСИПЕДИ

Стелки - Grangers - G10 Memory Стелки - Grangers - G10 Memory Стелки - Grangers - G10 Memory Стелки - Grangers - G10 Memory Стелки - Grangers - G10 Memory Стелки - Grangers - G10 Memory

  • Производител: Grangers
  • Кат. номер: 5016652350900

АНАТОМИЧНИ СТЕЛКИ ЗА ЕЖЕДНЕВНО НОСЕНЕ

Най-важното нещо при всяка кратка или дълга разходка е вашите крака да се чувстват комфортно и да не се изморяват. Именно това е предназначението на стелките Grangers G10 - да се погрижат за удобството на вашите крака.

Тези стелки разполагат с горен слой Coolmax® DermoDry за отвеждане на потта и влагата, като по този начин поддържат краката ви сухи.  Междинният слой е изграден от 5 мм мемори пяна, което осигурява незабавен и дълготраен комфорт, като в същото време поддържа петата стабилна и разпределя равномерно шока от стъпването. Основата на стелките е от филц за добра дишаемост и здравина, което добавя допълнителна издръжливост на продукта и увеличава стабилността при ходене. 

Стелките Grangers G10 са подходящи за ежедневна употреба, прилягат идеално на всеки крак, като при нужда могат да бъдат подрязани, за да паснат добре и на по-тесни обувки.   

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

• Влагоотвеждащ горен слой Coolmax® DermoDry

• Междинен слой от 5 мм мемори пяна за допълнителен комфорт

• Основа от филц за добра дишаемост и издръжливост

• Възможност за подрязване на стелката в зависимост от размера на обувката

31,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 31,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!